top of page
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

O NAS

MDS IT d.d je podjetje s tradicijo in od samega začetka usmerjeno k  inovativnim rešitvam.

 

Uspešno zastopamo vodilne blagovne znamke s področja grafičnih in tiskarskih rešitev, industrijskega tiska, medicinsko-estetskega področja ter vodnih barov.

Na oddelku medicine, naši poslovni partnerji z nakupom ne dobijo le vrhunske opreme, temveč mnogo več; servis, finančno svetovanje, marketinško podporo in nenazadnje tudi znanje, ki ga pridobivamo na šolanjih doma in v tujini  ter ga z veseljem predajamo naprej.

 

Zastopamo največja estetsko-medicinska podjetja – Candela Medical, Inmode, FotoFinder, Miradry, Cocoon Medical, Estar medical, Energist Group,…

Naš cilj je kvalitetno delo in omogočati našim strankam vso potrebno podporo pri njihovem delu.

#medicina

#estetika

#tehnologije

VREDNOTE SO OSNOVA NAŠEGA USPEHA

ZAUPANJE IN ZANESLJIVOST

Odnosi z našimi poslovnimi partnerji temeljijo na dolgoročnem in vzajemnem sodelovanju.  Komunikacija, poštenost, profesionalno delo in kakovost so glavna vodila, ki jih postavljamo v ospredje.

Naše znanje in strokovnost sta le delež vseh potrebnih kompetenc, ki so pogoj za nemoteno in pozitivno poslovanje. Nenehno poglabljamo, nadgrajujemo in širimo znanja ter se osebnostno razvijamo. Kakršnokoli znanje, veščina ali spretnost je dodana vrednost za posameznika, podjetje in seveda tudi za naše stranke.

ZNANJE IN STROKOVNOST

S hitrim odzivnim časom in kakovostno podporo, poslovnim partnerjem zagotavljamo varno poslovanje. Vodijo nas hitre odločitve in fleksibilnost.

Inovacije in nenehne izboljšave sta za nas ključnega pomena.

 

FLEKSIBILNOST

INOVATIVNOST

#medicina

#estetika

#tehnologije

bottom of page